• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

DBS AGRO nv
Mechelsesteenweg 120
V7, Kaai 540
B-2860 Sint-Katelijne-Waver

T +32 15 56 95 58
F +32 15 55 04 58

victor@dbsagro.be
www.dbsagro.be

Bedrijfsvoorstelling

 

DBS Agro NV is gevestigd in Sint-Katelijne-Waver, België, en is centraal gelegen op een kruispunt van lucht-, zee-, en landwegen, op een steenworp van Brussel en Antwerpen, en op redelijke afstand van Amsterdam.

Deze locatie in het hart van de Belgische groentestreek heeft als bijkomend voordeel dat we zeer dicht bij de telers en de veiling gelegen zijn zodat aanlevering steeds snel en in de beste omstandigheden kan gebeuren.

Onze 2.000 m2 grote opslagruimte bevat verschillende grote koelcellen die elk hun specifieke temperatuurinstelling hebben, al naargelang het product dat er in opgeslagen wordt, om zo de beste kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen.

 

DBS Agro biedt verse aardbeien en het volledige gamma zacht fruit in de meest uiteenlopende verpakkingen, al dan niet met gepersonaliseerde labeling.
Daarnaast leveren we ook een aantal typisch Belgisch specialiteiten zoals witloof, prei, spruiten, bloemkolen en wortelen.

We hebben goede contacten met producenten en toeleveringsbedrijven uit heel Europa, o.a. Nederland, Spanje, Italië en Frankrijk. Maar ook producten van buiten Europa behoren tot de mogelijkheden zoals bonen uit Ethiopië, limes uit Brazilië en Mexico, paddenstoelen uit Korea of mango uit Peru.

 

Voor ons is kwaliteit een duurzaam begrip waarbij we veel aandacht besteden aan logistiek: optimale opslag en een perfecte service zijn een echte must! Ook flexibiliteit en continuïteit zijn belangrijke waarden waarbij we streven naar een correcte en vlotte afhandeling, facturatie en een uitgebreide documentatie.

Bij DBS Agro zijn we in bezit van alle nodige kwaliteitscertificaten en werken we enkel met partners die zelf ook aan alle officiële kwaliteitsnormen voldoen, om zo de voedselveiligheid maximaal te garanderen voor onze klanten.

Kortom, DBS Agro is uw ideale partner voor de levering van verse, kwaliteitsvolle producten in de groenten- en fruitsector!

 

Victor Bernad

Zaakvoerder DBS AGRO NV